Mijn webshop is open!

Hoera, na een tijd van ontdekken hoe het een en ander werkt is het vandaag dan zover. Mijn webshop is online!
De kunstmarkt is, net als de rest van de wereld, aan het veranderen. Meer online. Overal toegang tot de collectie. Zoeken, kiezen, betalen en de producten worden aan het gewenste adres afgeleverd.
Mijn website www.miekeverhaar.nl gaat meer over wat ik doe, hoe ik het doe en/of wat ik ga doen. Deze webshop maakt verkoop aan particulier en bedrijf mogelijk. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het lage BTW tarief van 6% maar vooral ook het ontbreken van tussenhandel zoals galeries of kunstverkopers. Dat geeft besparing van een 40-60% op de prijs.

Voorlopig laat ik de winkelcollectie flink groeien zodat er wat te kiezen is. Iedere maand nieuwe aanbiedingen met heel veel korting.

Ik nodig je uit om eens lekker rond te kijken en natuurlijk hoop ik dat het je aanzet tot aanschaf! Bij elk kunstwerk is een reactiemogelijkheid aanwezig. Dat helpt natuurlijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *